Пролет във Варна

 

Пролет във Варна! 2 нощувки за двама, от Хотел Колор**

hoteli varnaНямате търпение да се насладите на морските вълни? Варна и морето ви очакват за една спокойна почивка още през април с ваучер за хотел Колор**!

Осигурено от Хотел Колор**

Хотел Колор** в град Варна е мястото, където ще откриете необходимите при вашето пътуване уют и спокойствие на най-ниски цени. Хотелът е разположен на тиха уличка в центъра на Варна, на 5 минути умерен ход от Катедралния храм “Свето Успение Богородично” и Централна поща.

Хотел Колор разполага с 16 стаи, оборудвани според съвременните изисквания за Вашия приятен престой и предлага отлични условия за активна почивка и бизнес срещи. Хотел Колор Варна разполага с 2 уютни студия. Те са много удобен варинат за семейства с деца. Цената е доста по-ниска сравнена с наемането на 2 отделни стаи или дори на апартамент в някой от другите евтини хотели във град Варна.

grabo varna

Екипът на Хотел Колор град Варна център гарантира качество на обслужването и индивидуален подход към всеки клиент! Бъдете техен гост и превърнете вашето пътуване в незабравимо преживяване!

hotel kolor varna

Повече информация за Хотел Колор** можете да откриете на адрес www.hotel-color.eu/bg или във Facebook.

This entry was posted in Uncategorised and tagged . Bookmark the permalink.